Pegasus Hotel ERP Start Up

Pegasus Hotel ERP Start Up

Το Pegasus Hotel ERP συνιστά μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μηχανογράφησης στο χώρο της Φιλοξενίας. Οι αξιόλογες δυνατότητες που προσφέρει σε συνδυασμό με τον εξαιρετικά εύκολο χειρισμό του, αποτελούν σημαντικό κριτήριο επιλογής. Απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων από μικρές οικογενειακές μονάδες με μικρό αριθμό δωματίων έως γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων. Το Pegasus Hotel ERP είναι η μόνη αξιόπιστη λύση που διαχειρίζεται κάθε πτυχή των εργασιών μίας μονάδας φιλοξενίας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης χωρίς περιορισμούς σε αριθμούς δωματίων. Ανήκει στις κορυφαίες επιλογές των επιχειρηματιών καθώς είναι η πλέον ενδεδειγμένη εφαρμογή για ταυτόχρονη διαχείριση on line κρατήσεων μέσα από το εταιρικό site ενώ ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο ERP σας από Οπουδήποτε/Οποτεδήποτε, μέσω της διασύνδεσης με το Pegasus e-Hotel Web App.

Blue Touth - Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας Ξενοδοχείου

BMS-HOTEL BLUE – TOUCH (PROXyCON-ΝΕΤ) ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ , ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ (PROXIMITY RF-ID)

Hotel BMS

Το Blue Touch είναι ένα σύγχρονο σύστημα ελέγχου πρόσβασης στα δωμάτια και σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, ελέγχου καταναλώσεων δωματίου (φώτα-κλιματισμός κλπ), αυτοματοποίησης λειτουργίας των κτιρίων ή των πτερύγων, ελέγχου θερμοκρασιών και πυρανίχνευσης, προπώλησης extra υπηρεσιών και γενικά αυτοματοποίησης και ελέγχου της λειτουργίας του ξενοδοχείου μέσω κεντρικού Υπολογιστή και δικτύωσης Ethernet (TCP/ IP) των ελεγχομένων χώρων.