Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αποκτήστε μια όμορφη και κερδοφόρα ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας είναι η ψηφιακή σας εικόνα προς τους υποψήφιους πελάτες σας. Αυτή η ψηφιακή εικόνα είναι η πρώτη και πολλές φορές η μόνη πιθανότητα για να δημιουργήσετε μια εντύπωση στα μάτια εκατομμυρίων καταναλωτών του διαδικτύου.

 

Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της επιχείρησής σας, μια κακοφτιαγμένη – φτηνή ιστοσελίδα, δημιουργεί κακή εικόνα για εσάς και τις υπηρεσίες σας και τελικά αποτρέπει υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αντίθετα μια σύγχρονη και σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα είναι μια επένδυση που θα δημιουργήσει οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους. Αντιμετωπίστε λοιπόν την ιστοσελίδα σας ως επένδυση στη δουλειά σας και δώστε στην επιχείρησή σας την θέση που της αξίζει στον χώρο του διαδικτύου.

 

Βελτιστοποίηση για το Google (SEO)

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησηςt και καταχωρούνται σε 15 ηλεκτρονικούς καταλόγους (βασικό πακέτο SEO). Έτσι ακόμη και αν δεν επιλέξετε να επενδύσετε στην προώθηση της ιστοσελίδας σας αυτή θα αποκτήσει μια καλή κατάταξη στο Google.

 

Συνεχής και άμεση υποστήριξη

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Παραμένουμε δίπλα σας παρέχοντάς σας συνεχή και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε μπορεί να προκύψει. Σας ενημερώνουμε συνεχώς για νέες δυνατότητες και σας προτείνουμε τις κατάλληλες προωθητικές ενέργειες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας (διαφήμιση στο Google, SEO, Social Media Marketing κ.λπ.) ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μια κερδοφόρα λύση για την επιχείρηση σας!